<The> Contemporary stage of the Czech countryside: European integration expectations - Majerová, Věra
Súčasný stav českého vidieka, ktorý prešiel podstatnou zmenou, ktorá ovplyvnila jeho politický, ekonomický a sociálny systém. Zamestnanosť vo vidieckych oblastiach. Vidiecke obyvateľstvo a možnosti zamestnania. Vlastnícka štruktúra podnikov. Podnikateľské aktivity. Voľný čas a jeho využívanie. Spoločenské zmeny. Životné ciele obyvateľstva na českom vidieku.