Vplyv tarifnej politiky a ďalších faktorov na prepravné výkony verejnej hromadnej osobnej dopravy - Gnap, Jozef
Vývoj počtu prepravovaných osôb verejnou hromadnou osobnou dopravou. Tarifná politika vo verejnej hromadnej osobnej doprave. Zhodnotenie vplyvu ceny verejnej hromadnej osobnej dopravy a ďalších faktorov na jej výkony.