Factors influencing intensity of competition in the Czech dairy industry - Černíková, Renata
Analýza faktorov ovplyvňujúcich intenzitu konkurenčného boja medzi existujúcimi firmami v odvetví mliekarenského priemyslu v Českej republike a to z hľadiska ich súčasného stavu a ich možného budúceho vývoja v súvislosti s očakávaným vstupom ČR do EÚ.