Possibilities and limits for capital structure optimalising model design of Czech dairy industry - Chmelíková, Gabriela
Priblíženie záverov Kompromisnej teórie k možnosti jej konkrétnej aplikácie pri finančnom rohodovaní v podnikoch českého mliekarenského priemyslu. V príspevku je prevedená transformácia základnej rovnice Kompromisnej teórie s ohľadom na jej praktické využitie a sú naznačené možnosti kvantifikácie jej jednotlivých faktorov.