Choosing the distribution channel for meat products - Záboj, Marek
Problematika výberu distribučnej cesty a ponuka využitia vybraných metód, ktoré by mali prispieť ku konečnému rozhodnutiu o spôsobe distribúcie pre firmu zaoberajúcu sa výrobou a predajom mäsa a údenárskych výrobkov. Jedná sa o metódu priameho kvalitatívneho odhadu, súčtu vážených faktorov a určenia distribučných nákladov. Analýza distribučných nákladov dokazuje vyššiu efektívnosť pri distribúcii prostredníctvom vlastnej maloobchodnej predajne než pri predaji s využitím distribučného článku.