Recyklácia s korupčným tieňom - Andrejčák, Tomáš
Zákon o odpadoch upravuje likvidáciu autovrakov v rozpore so smernicami Európskej únie. Likvidácia autovrakov na Slovensku. Filozofia zákona o odpadoch. Proces recyklácie v Európskej únii. Trend vývoja prihlásených a vyradených automobilov na Slovensku. Zloženie vozového parku osobných automobilov v SR podľa rokov výroby.