Ekonomické aspekty korupcie - Zemanovičová, Daniela
Stav korupcie v SR: štatistika vyšetrovaných prípadov a vnímanie korupcie v domácnostiach, podnikateľmi a pracovníkmi verejnej správy. Negatívne dôsledky korupcie. Príčiny korupcie. Neformálne pravidlá (morálka, etika). Nástroje na obmedzovanie korupcie.