Od 1. augusta musia obce na výstavbu nájomných bytov čerpať aj komerčný úver - Zverková, Daniela
Posilnenie zdrojov ŠFRB z úveru komerčnej banky a ich použitie na projekty 126 obcí a miest, ktoré požiadali o dotácie do konca júla r. 2002. Pôvodné zdroje ŠFRB sa v prvom polroku r. 2002 vyčerpali. Pomoc komerčných úverov, vyššie úrokové sadzby. Poskytovanie dotácie na obstaranie nájomných bytov je zamerané na bývanie pre sociálne slabšie skupiny obyvateľstva.