Najväčší prínos: čas na riadenie - Sotník, Alexander
Outsourcing ako strategický podnikateľský imperatív využíva zatiaľ málo slovenských firiem. Vymedzenie BTO (Buusiness transformation outsourcing). Oblasti využitia. Príklady z praxe. Bariéry širšieho využitia outsourcingu. Možnosti vo vládnych službách.