Latinskoamerické domino - Rejta, Štefan
Problémy vo finančnom sektore Uruguaja. Stručný prehľad geograficko-ekonomických ukazovateľov Uruguaja. Finančná pomoc USA Uruguaju. Porovnanie finančnej krízy v Uruguaji a v Argentíne.