Zmeny vo verejnej a štátnej službe - Lenická, Anna
Novelizácia zákonov o verejnej a štátnej službe, ktoré nadobudli účinnosť 1. apríla 2002. Snaha o odstránenie diskriminácie v odmeňovaní vo verejnej službe. Ide o tri veľké profesné skupiny. Úpravy v zákone o štátnej službe.