Strukturální a technologické charakteristiky české ekonomiky - Kadeřábková, Anna
Hodnotenie vybraných štrukturálnych a technologických charakteristík tranzitívnych ekonomík na vstup do Európskej únie. Teoretické východiská. Ekonomická úroveň a produktivita tranzitívnych ekonomík.