Teorie a praxe měření nadměrného daňového břemene - Kubátová, Květa
Z histórie nadmerného daňového bremena. Nadmerné bremeno dane - základný koncept. Indiferenčná analýza. Odklon od základného konceptu - nelinearita ponukovej a dopytovej funkcie. Odklon od základného konceptu - Hickovské nadmerné bremeno. Dane, ktoré majú najmenšie nadmerné bremeno.