Projekt úspešnej a úspornej vlády
Koordinácia vlády: premiér a ministri, Úrad vlády a ministerstvá. Druhá časť štúdie Úsporná a úspešná vláda - Možnosti a odporúčania pre budúci kabinet. Slovensko je v strednodobom horizonte odkázané na koaličné vlády. Faktory určujúce akcieschopnosť koaličnej vlády. Postavenie premiéra. Problémy koaličnej vlády. Možnosti a odporúčania.