Prioritu má regionálny rozvoj
Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP) realizuje dva programy na podporu a rozvoj podnikania - Podporný úverový program (PÚP) a Mikropôžičkový program. Základné podmienky udelenia úveru - kvalitný a reálny podnikateľský plán. Charakteristika mikropôžičkového programu. Prehľad o poskytnutých úveroch a mikropôžičkách.