Predvstupové obdobie urýchlilo pokrok - Rajčák, Milan
Smerovanie a realizácia štátnej regionálnej politiky. Problematika regionálneho rozvoja v SR nadobudla v predvstupovom období do EÚ mimoriadnu dynamiku. Presun kompetencií. Regionálny rozvoj. Kompetencie samosprávnych krajov. Štátna pomoc.