Poskytovanie služieb a DPH - Jurišová, Anna
Poukázanie na uplatňovanie dane z pridanej hodnoty pri poskytovaní služieb v tuzemsku, z hľadiska určenia miesta zdaniteľného plnenia, základu dane, sadzieb dane, momentu uskutočenia zdaniteľného plnenia. Vymedzenie, kedy sú služby poskytnuté v zahraničí a kedy podľa zákona o DPH môžeme hovoriť o vývoze služieb, prípadne medzinárodnej preprave. Praktické príklady.