Daňové priznania k dani z dedičstva, darovania, prevodu a prechodu nehnuteľností - Chorvátová, Janka
Dňa 1. mája 2002 nadobudlo účinnosť opatrenie MF SR č. 5168/2002-74, ktorým sa ustanovujú vzory daňových priznaní k dani z dedičstva, dani z darovania a dani z prevodu a prechodu nehnuteľností. Uvedené priznania boli vydané v súvislosti so zmenami, ktoré priniesla novela zákona č. 318/1992 Zb. v znení neskorších predpisov účinná od 1. apríla 2002. Uvedené sú vyplnené vzory štyroch zo šiestich daňových priznaní k príkladom vysvetľujúcim podstatné zmeny.