Komentár k novele zákona o daniach z príjmov - Michňová, Angela
Počnúc rokom 2003, teda prvýkrát v roku 2004 za zdaňovacie obdobie roku 2003 sa budú môcť aj právnické osoby rozhodnúť, ktorej právnickej osobe - prijímateľovi, poukážu sumu zodpovedajúcu 1 perc. zaplatenej dane z príjmov, ktorá však nemôže byť nižšia než 250 Sk.