Cestovné náhrady - komentár - Ninčáková, Božena
Úplné znenie zákona č. 283/2002 Z.z. zo 16. mája 2002 o cestovných náhradách. Tento zákon upravuje poskytovanie cestovných náhrad, náhrad výdavkov a iných plnení pri pracovných cestách, pri dočasnom pridelení na výkon práce k inej právnickej osobe alebo fyzickej osobe, pri vzniku pracovného pomeru, štátnozamestnaneckého pomeru alebo obdobného pracovného vzťahu a pri výkone práce v zahraničí.