Malý zázrak - Irsko co je za tím?
Pohľad na úspešné podnikateľské prostredie a rýchly ekonomický rozvoj Írska. Príčiny rastu írskej ekonomiky. Priemerný rast HDP. Ekonomický výkonnosť. Zmeny na ceste k prosperite. Skúsenosti s podnikaním v Česku.