Informačné toky v územnej samospráve - Mihaliková, Eva
Vstup Slovenska do EÚ, okrem iného, podmieňuje aj uskutočnenie reformy vo verejnej správe. Návrhy vlády ohľadom prebiehajúcej reformy sa týkajú predovšetkým budovania novej štruktúry štátu a modelu verejnej správy, financovania, prechodu kompetencií a procesu informatizácie. Príspevok približuje podmienky fungovania informačných tokov samosprávy.