Výrobková strategie - Kendrala, Josef
Kritériá hodnotenia výrobkového portfólia ako celku. Kritériá hodnotenia jednotlivých výrobkov zaradených do výrobkového portfólia. Metódy hodnotenia výrobkového portfólia.