Projekt úspešnej a úspornej vlády
Redukcia počtu podpredsedov vlády SR. Súčasný stav ajeho problémy - ústavný rámec pre existenciu a činnosť podpredsedov vlády je veľmi strohý. Nejasná úloha a postavenie podpredsedov vlády. Zníženie počtu samostatných podpredsedov vlády. Jasná definícia úlohy podpredsedu vlády. Umiernený a radikálny scenár postupu pri znižovaní počtu podpredsedov vlády.