Tendencie vývoja riadenia ľudských zdrojov v organizáciách na Slovensku - Kachaňáková, Anna
Realizácia dotazníkového prieskumu v náhodne vybraných organizáciách (1998-2000) na identifikovanie súčasnej úrovne riadenia ľudských zdrojov na Slovensku. Organizačné predpoklady riadenia ľudských zdrojov. Formovanie pracovného potenciálu organizácie (analýza práce, získavanie zamestnancov, vyhľadávanie a výber zamestnancov, vzdelávanie zamestnancov). Organizácia pracovného času. Výsledky prieskumu.