Odpisovanie hmotného a nehmotného investičného majetku - Lacová, Ľudmila
Odpisovanie investičného majetku z hľadiska vplyvu na základ dane z príjmov. Hmotný investičný majetok. Nehmotný investičný majetok. Oceňovanie investičného majetku. Odpisovanie investičného majetku. Príklady.