Zodpovednosť za škodu spôsobenú spoločnosti - Lapšanský, Julián
Dokončenie článku z HN č. 169/02 o zodpovednosti za škodu spôsobenú členom predstavenstva vlastnej spoločnosti. Vylúčenie zodpovednosti a vzdanie sa nárokov. Okolnosti vylučujúce zodpovednosť. Sankcie. Osoby oprávnené uplatniť nárok na náhradu škudy. Inštitút akcionárskych žalôb.