Automobil s limitovanou vstupnou cenou - Strählová, Jarmila
Zvýšenie limitu pre osobné automobily po novele zákona o daniach z príjmov. Ako správne postupovať z hľadiska daňového a účtovného u podnikateľov - fyzických osôb, účtujúcich v sústave jednoduchého účtovníctva je ukázané na praktickom príklade.