Sekuritizácia aktív finančných subjektov a bánk ako nová tendencia rozvoja finančných trhov a možnosti jej uplatnenia - Horvátová, Eva, 1958-
Cash flow v prípade sekuritizácie. Význam a pozitíva procesu sekuritizácie. Riziká vyplývajúce zo sekuritizácie aktív komerčných bánk. Reštrukturalizácia bankového sektora v podmienkach SR a využitie postupov sekuritizácie.