Byť či nebyť platiteľom DPH? - Jarošová, Beáta
Výhody a nevýhody registrácie platiteľov dane z pridanej hodnoty rozobrané na konkrétnych príkladoch aj v nadväznosti na príjem fyzickej osoby po zdanení.