Jak jsme na tom s produktivitou (mezinárodní studie o produktivitě 2001)
Takmer polovica pracovnej doby, odpracovanej v českých podnikoch je premárnený pracovný čas a vo svojom dôsledku vyhodené peniaze. Vyplýva to zo 140 jednotlivých prieskumov uskutočnených spoločnosťou Czipin & Proudfoot Consulting. Porovnanie produktivity práce v celosvetovom meradle. Dôvody neproduktivity . Porovnanie premárnených pracovných dní v ČR v medzinárodnom meradle. Prekážky rastu produktivity v ČR. Návrhy riešení rastu produktivity práce.