K problematice konkurenceschopnosti malých a středních podniků v ČR - Kocan, Bedřich
Postavenie malých a stredných podnikov v mikro a makroekonomike v Českej republike. Výhody a nevýhody malých a stredných podnikov. Prehlbovanie spolupráce. Rozvoj podnikateľských sietí. Doporučenia k rozvoju podnikateľských sietí (tzv. boloňské doporučenia).