Strategie zeleného marketingu - Škapa, Radoslav
Štyri modelové prístupy stratégie riešenia ochrany životného prostredia v oblasti marketingu firiem. Aktivity štátu v oblasti ochrany životného prostredia. Vplyv verejnosti a trhu na ochranu životného prostredia. Marketingové eko-stratégie. Typy marketingových eko-stratégii.