Realizace znalostního managementu v logistickém řetězci - Jurová, Marie
Implementácia vedomostného manažmentu v riadení logistiky. Prínosy vedomostného manažmentu v logistických reťazcoch. Mäkké a tvrdé faktory v manažmente. Podmienky úspešnej realizácie.