Restrukturalizace - pojmy, metody, předpoklady úspěchu - Nevole, Luboš
Členenie reštrukturalizácie podľa teórie riadenia. Vonkajšie a vnútorné predpoklady pre úspešnú reštrukturalizáciu. a revitalizáciu. Metódy na riešenie reštrukturalizácie. Prevádzková reštrukturalizácia. Finančná reštrukturalizácia.