Možnosti poskytnutia štátnej pomoci - Vidová, Ľubica
Komentár k novele č. 472/2002 Z.z. o medzinárodnej pomoci a spolupráci pri správe daní a o zmene a doplnení zákona o daniach z príjmov s komentárom. Dopĺňajú sa podmienky pre poskytovanie daňového úveru a podmienky uvedené v zákone o štátnej pomoci. Účinnosť od 1.9.2002. Pracovný list - poskytovanie štátnej pomoci na rozvoj regiónov.