Chudoba a exklúzia - program ich riešenia - Valná, Silvia
Chudoba a sociálne vylúčenie ako európsky problém. Snaha eliminácie chudoby v krajinách EÚ. Chudoba a sociálne vylúčenie ako problém v Slovenskej republike. Skutočnosti ovplyvňujúce situáciu v SR. Koncepcia sociálnej inklúzie.