Vývoj, súčasný stav a trendy v konsolidácii účtovnej závierky - Hvoždarová, Jana
Vývoj konsolidácie účtovnej závierky. Súčasný stav právnej úpravy konsolidácie účtovnej závierky v SR. Štandardizácia konsolidácie účtovnej závierky na báze medzinárodných účtovných štandardov (IAS).