Sociálno-ekonomická situácia rodín so zdravotne postihnutým členom - výsledky empirického prieskumu - Kondášová, Alica
Plná integrácia osôb so zdravotným postihnutím (OZP) a zabezpečenie dôstojnej kvality ich života. Charakteristika výskumnej vzorky. Vzdelanostná štruktúra. Rodinná charakteristika. Bývanie rodín s OZP. Regionálna charakteristika. Zdravotná situácia. Finančná a materiálna situácia rodín s OZP. Pracovný príjem. Zdroje príjmov rodiny s OZP. Celkové mesačné príjmy domácností s OZP.