FID Group si na deblokácie vybrala ruská strana - Beer, Gabriel
Schválenie deblokácie ruského dlhu voči Slovensku vládou SR v hotovosti. Výška dohodnutej sumy. Uvažovalo sa aj o splácaní dlhu prostredníctvom tovaru. Tovar verzus hotovosť. Nevýhody splácania ruského dlhu v tovarovej forme. Súhlas na deblokáciu v hotovosti dostala od vlády spoločnosť FID Group, a.s. Spoločnosť si vybrala ruská strana.