Mlynarovič, Vladimír: Finančné investovanie. Teória a aplikácie - Unčovský, Ladislav
Recenzia publikácie Mlynarovič, V.: Finančné investovanie. Teórie a aplikácie. Bratislava: Iura Edition, edícia Ekonómia 2001. 293 s. Pozostáva zo šiestich kapitol.