Nová úprava životného minima od 1. júla 2002 - Macková, Zuzana
Definícia životného minima. Životné minimum vo vzťahu k štátnym dávkam. Úpravy v zmysle nového Opatrenia. Úprava súm životného minima - praktické príklady. Dávky sociálnej pomoci. Sociálny dôchodok.