Podnikateľ a bezpodielové spoluvlastníctvo manželov - Slovíková, Zuzana
Vymedzenie pojmu podnikateľ. Právny pojem bezpodielové spoluvlastníctvo manželov. Trvanie a pôsobnosť BSM. Úprava bezpodielového spoluvlastníctva manželov podľa ustanovenia par. 143 a nasl. Občianskeho zákonníka. Výnimky zo stanovenej právnej úpravy. Zánik BSM. Zrušenie BSM súdom. Konkurz a BSM. Vysporiadanie BSM. Praktické príklady.