Novela zákona o Slovenskej živnostenskej komore a živnostenského zákona - Horvatová, Katarína
Novela zákona o Slovenskej živnostenskej komore (zákon č. 279/2001 Z.z.) obsahuje tri články. Článok I novelizuje zákon č. 126/1998 Z.z. o Slovenskej živnostenskej komore, článok II zákon č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v znení neskorších predpisov a článok III zákon č. 128/2002 Z.z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a doplnení niektorých zákonov.