Praktické využití francouzské metodiky finanční analýzy orientované na potřeby mezipodnikové komparace ekonomické výkonnosti - Rezková, Jiřina
Pokračovanie z č. 7/2002. Koncepcia finančného pracovného kapitálu. Funkčné chápanie pracovného kapitálu. Potreba pokrytia pracovného kapitálu trvalými zdrojmi, t.j. funkčným pracovným kapitálom.