Príspevok k formovaniu hospodárskej a priemyselnej politiky SR - Lednár, Štefan
Rozhodovanie o výbere najvhodnejšieho modelu, alebo najvhodnejšieho výberu konkrétnych taktických prvkov riadenia budúceho úspešného vývoja hospodárstva a spoločnosti. Koncipovanie zámerov národohospodárskej stratégie a politiky SR. Jednotlivé úlohy v daných etapách a praktické kroky. Základné zameranie činnosti v hospodárskej činnosti. Rozhodujúce úlohy štátu v rozvojových aktivitách hospodárstva SR. Súbor krátkodobých operatívnych úloh a opatrení. Princíp uplatnenia offsetových programov. Základné pojmy.