Možnosti samohodnotenia organizácie z pohľadu kvality - Hrnčiar, Miroslav
Viacero prístupov, ktoré sú zamerané na určovanie úrovne kvality. Určovanie úrovne kvality vlastnými zdrojmi organizácie - samohodnotenie. Pohľad na klasifikáciu týchto prístupov prostredníctvom slučky kvality. Posudzovanie celkovej úrovne kvality (model EFQM). Posudzovanie úrovne kvality pomocou benchmarkingu.