Slovenské kroky implementácie TPM - Vráb, František, 1975-
Implementácia TPM (Total Productive Maintenance - totálne produktívna údržba) do podmienok slovenských podnikov. Metodika implementácie, ktorá pozostáva zo štyroch etáp. Predprípravná etapa. Prípravná etapa. Pilotná etapa. Etapa rozšírenia. Hmotné a nehmotné prínosy.