TOC a štíhla výroba - Kniha, Martin
Krátky prehľad dvoch techník - TOC (Theory of Constrain - teória obmedzení) a štíhla výroba (Lean Manufacturing) a využitie princípu štíhlosti v identifikovanom procesnom obmedzení. Definícia štíhlej výroby. Zásady pre praktickú aplikáciu.