Kultúra a klíma inovácie - Luknič, Arnold Steve
Štyri základné vodiace princípy, ktoré umožňujú riadiacim pracovníkom vypracúvať efektívne vyhlásenia firemnej filozofie (Ledfork, Wendnhof a Strahley). Prípadová štúdia: Lucent Technologies - myšlienkové dedičstvo a poslanie inovovania. Vedenie spoločnosti a inovačná kultúra. Prípadová štúdia: Sony Corporation - účasť a zainteresovanosť vrcholového manažmentu.